Ga voor een Gezond Gewicht – Afl 10 – Geloven in je dromen

door Danielle op 4 mei 2012

in Ga voor een Gezond Gewicht, Podcasts

Ga voor een Gezond Gewicht - Podcast

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Ga voor een Gezond Gewicht en wel een aflevering met wel een heel bijzonder nummer, aflevering 10. Voor mij is dit echt een mijlpaal. Deze keer in verband met tijdgebrek en een lange aflevering geen filmpje erbij. Wie weet de volgende keer weer wel.

In de opening van de uitzending leren we hoe ik als een frisse wind door Kia haar huis is gegaan en hoe je dit verder kan toepassen op het afvallen. Bij mij gaat alles volgens een plan en dat vindt ze ook verfrissend.

Verder gaan we in deze aflevering weer een stukje dieper in op de creatiespiraal van Marinus Knoope. Zoals al eerder is verteld wil ik back to basic om op die manier weer verder af te vallen.

In deze aflevering behandelen we het uiten van je dromen naar anderen en op deze manier een netwerk op te bouwen van mensen die je gaan steunen. Wij geloven dat ValtAf bij onze doelen een heel goed hulpmiddel is om deze mensen te vinden.

Echter is het wel belangrijk om zelf in je eigen dromen en wensen te geloven. Als jij dit al niet doet, waarom zou een ander het wel doen? De grote vraag is dan ook of Kia en ik in onze dromen geloven. Het antwoord hierop krijg je in deze aflevering.

Tot slot behandelen we in deze aflevering de feedback uit de vorige afleveringen. Zoals altijd wil ik je vragen om jouw reactie hieronder achter te laten of een stukje audio naar mij te mailen. Wil je ander rechtstreeks contact? Bezoek dan eens het profiel van mij en Kia of volg mij op twitter.

Mocht je van deze podcast genieten, dan nodig ik je uit om ook eens naar de andere podcasts van Lekker Anders te luisteren. Ook nodig ik je uit om het bestaan van deze podcast te delen via de verschillende social media platformen.

{ 1 Reactie… lees het hieronder of voeg er een toe }

Hippie juli 27, 2016 om 00:48

Lightroom is good for mini-sites and the like but I’m more interested in something th7;l#821at&l integrate with my blogs but won’t pollute my Flickr stream, etc. But thanks, Because I don’t swing that way I’d forgotten Lightroom does all that. Might come in handy in future though.

Beantwoorden

Laat een comment achter

Previous post:

Next post: