Geld Verdienen?

“Verdien 50 Euro Commissie Per Verkoop Als Affiliate Van De Nederlandse Podcast Training”

Afzender: Daniëlle Ploegmakers

Beste Affiliate,

Jij wilt graag geld verdienen en ik bied je een hele makkelijke manier aan om geld te verdienen. Het enige wat je hiervoor namelijk hoeft te doen is “De Nederlandse Podcast Training” te promoten.

Deze training heb ik in twee varianten gemaakt, een introductie en een basis variant. De introductie training is gratis, voor de basis training wordt €97 gevraagd. Als mensen zich inschrijven voor de introductie training krijgen ze een aanbod om de basis training aan te schaffen.

Het maakt dus niet uit welk product je promoot, want zodra mensen besluiten om de basis training aan te schaffen en ze zijn via jou gekomen, ontvang je AUTOMATISCH €50.

De training is opgebouwd uit verschillende modules, zowel audio als video, en de luisteraar leert hierbij hoe hij of zij van A tot Z een podcast maakt en promoot.

Dit zit er o.a. in verwerkt: 

 Wat is een Podcast?

 Waarover kan je Podcasten?

 Wat heb je nodig voor een Podcast?

 Hoe maak je een Podcast?

 Je Podcast Promoten

 Geld Verdienen Met Je Podcast

Dit product is echt ontzettend waardevol, maar aangezien het een online programma is en ik veel minder kosten hoef te maken (digitaal product) en minder uren hoef te investeren is de prijs voor deze training slechts 97 euro.

Van die 97 euro kun jij maar liefst 50 euro ontvangen wanneer je dit prodcut succesvol promoot. Per verkoop die jij voor me realiseert betaal ik je 50 euro uit.

Hoe het werkt? Dat is heel simpel: 

Stap1:
Zoek De Nederlandse Podcast Training - Basis op in het Product OverzichtGa naar PayPro.nl en log in of registreer een nieuw account.

Stap 2:

Ga na het inloggen naar het tabblad “Product Overzicht”. 

Je vindt dit tabblad links in beeld direct nadat je bent ingelogd in PayPro.

Typ vervolgens in het zoekvenster bovenaan de pagina het woord “Podcast”

Je ziet dan De Nederlandse Podcast Training – Basis in het overzicht staan. Het kan ook makkelijker door de volgende link te kopiëren en daar waar PayProID staat jouw eigen PayProID in te vullen:

http://www.paypro.nl/producten/De_Nederlandse_Podcast_Training_-_Basis/10210/PayProID 

Product overzicht PayPro - De Nederlandse Podcast Training - Basis

Stap 3:

Kopieer de promotielink en start met promoten! 

Zodra er iemand op jouw link klikt dan gaat de bezoeker naar de pagina van De Introductie Training en kunnen ze zich inschrijven voor de gratis training. Meteen na de aanmelding worden ze doorgestuurt naar de aanmeldpagina van de Basis Training. Wanneer ze dan besluiten om de training aan te schaffen, ontvang jij direct 50 euro op je PayPro account en die kan je direct opnemen!

De reden dat ik wil dat mensen zich inschrijven voor een gratis product, is omdat ik dan meerdere malen de kans krijg om mijn product te promoten en jij hebt dus meer kans om 50 euro te verdienen. Het is zelfs zo dat als mensen een jaar na de aanmelding het product kopen, jij alsnog een vergoeding krijgt*.

Promotietips:

Verkort jouw promotielink

De lange promotielink van PayPro ziet er vrij lelijk uit en kan door de lengte nog wel eens afgebroken worden als je hem in een mail of op een website plaatst. Daarbij kun je ook duidelijk zien dat het een promotielink is. Gebruik bijvoorbeeld goo.gle om je link om te vormen naar een kortere link met eventueel een eigen gekozen beschrijving erin. Deze houdt namelijk meteen bij hoeveel mensen op de link geklikt hebben.

Let Op! Gebruik niet zomaar Bit.ly of TinyUrl.com want die willen nog wel eens je affiliatecode verwijderen en vervangen met hun eigen code!

Heb je een grote achterban? Neem dan even contact op!

Heb je een grote mailinglijst en/of achterban die je eventueel over dit product wilt benaderen? Neem dan gerust contact op met mij voor eventuele marketingtips/advies.

Promoten via Social Media

Promoten hoeft niet moeilijk te zijn, zodra jij een eigen account hebt op Twitter, Facebook, Hyves etc. kan je meteen jouw link daar al in plaatsen. Maak een leuke tweet of status update met daarin de link.

Zet een blogbericht op je website met de link eronder!

Mensen kopen niet zomaar iets en het helpt erg mee als je jouw mensen al waarde geeft. Dat is ook waar marketing mee begint.

Heb je een podcast of een blog? Heb het dan over het maken van een Podcast of een van de podcasts die ik maak. In dat bericht of die podcast kan je dan ook de link noemen naar mijn product. Ook kan je in je sidebar een van de onderstaande plaatjes plaatsen met daarachter jouw promotielink.

Promotiematerialen

Gebruik onderstaande afbeeldingen ter promotie van het programma.

De Nederlandse Podcast Training - Introductie Nederlandse Podcast

Direct Inschrijven Voor De Nederlandse Podcast Training - Introductie Cursus Nederlandse Podcast Training - Basis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *