Podcasten Is De Nieuwe Vorm Van Internet Radio Maken

Nederlandse Podcasts - Podcasten is de nieuwe vorm van Internet RadioMet een Podcast was het nog nooit zo makkelijk om een internet radio progamma te maken als tegenwoordig. Met de komst van podcasten heb je slechts een paar dingen nodig om jouw eigen online radio programma te maken. Dat is de reden dat ik een gratis introductie training heb gemaakt over hoe je een Podcast maakt.

Het grote voordeel van een podcast ten opzichte van online radio is dat je het niet live op hoeft te nemen of uit te zenden. Achteraf heb je ook nog tijd om te editen en dit zorgt dat de kwaliteit van jouw radioprogramma omhoog gaat.

Daarbij hebben jouw luisteraars ook nog eens het voordeel dat ze je programma kunnen luisteren wanneer ze willen. Een verbinding met internet is dan ook niet nodig. Mensen kunnen de podcast beluisteren als ze aan het reizen zijn, in de auto, openbaar vervoer of een vliegtuig op weg naar een heerlijke verre vakantie.

Speciaal om jou op weg te helpen om te starten van jouw eigen internet radio programma heb ik een gratis introductie training gemaakt waarin ik je de basis dingen uitlegt over het maken van een podcast.Wat een Podcast is.

Nederlandse Podcasts - Podcasten is de nieuwe vorm van Internet Radio

In deze training komen de volgende zaken aan bod:

  • Welke onderwerpen je kunt gebruiken voor een Podcast.
  • Wat zijn goede benodigdheden om een Podcast te maken.
  • Hoe maak je jouw Podcast?
  • Nog veel meer!

Direct Inschrijven Voor De Nederlandse Podcast Training - Introductie Cursus
P.S. Ken jij nog meer mensen die je kunt verblijden met deze cursus? Stuur dan deze pagina door of klik hieronder even op de Facebook, Twitter of andere Social Media knop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *