16 Mei Webinar Over Podcasten

Podcasting Webinar op 16 meiOp 16 mei is het weer tijd om een nieuwe webinar te geven over podcasten. Het webinar start om 20.30u en de bedoeling is dat ik het ga geven via google+ hangout.

Je kan voor het webinar gewoon volgen via deze website en wel op de pagina: http://www.nederlandsepodcasts.nl/webinar

De bedoeling is dat we na het webinar een ECHTE google+ hangout gaan organiseren met extra’s…

Wat wil jij weten over podcasten?

Om het webinar zo goed mogelijk voor te bereiden, wil ik graag van jou weten wat jij graag  van podcasten wilt weten. Ik wil je dan ook vragen om nu alvast jouw vraag te stellen.

Onder de mensen die een vraag stellen en zeer actief zijn met het actief deelnemen aan dit webinar verloot ik de cursus “De Nederlandse Podcast Training – Basis”. Ook krijgt iedereen die actief deelneemt aan het webinar een leuke verrassing, wat dat is hou ik nu nog even geheim…

Om deel te nemen aan die verrassing wil ik graag dat je dit webinar gaat delen met al jouw vrienden en kennissen die je hebt op de verschillende Social Media.

Ik hoop dat we er weer een leuke avond van kunnen maken en dat ik niet weer last heb van een blackout. Wil je graag de herhaling van het vorige webinar zien? Dan kan je die hier terugkijken.

Wil je meteen al een vliegende start maken met het podcasten, klik dan hier om direct de introductie cursus aan te schaffen.

10 gedachten over “16 Mei Webinar Over Podcasten”

  1. Hay Danielle, leuk iniatief, ik ben erg benieuwd,

    Ik ben beneiuwd waar je het voor kan gebruiken, stel ik ben een bruidsfotograaf, of een Weddingplanner, kan ik dit dan ook op mijn site toepassen? en hoe moet je dit dan doen? heb je dan een aparte site nog voor nodig? en zijn er kosten aan protcasting verbonden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *